Vandaag voor het eerst begonnen met mijn blog en zie wel of en hoe lang ik het vol ga houden. Op deze voor het eerst wat lenteachtige dag, vanmorgen eerst op verjaardags visite geweest. Er zijn van die dagen, dat zulke dingen voorrang hebben en zeker als het een goede vriendin betreft. Na de lunch ben ik een ontwerp gaan tekenen voor een jubileum. Het betreft hier een wandbord dat ik moet maken voor vrienden, die dit aan willen bieden bij een tien jarig bestaan van de minicamping. Bij de eigenaren van deze camping is ook mijn atelier gevestigd.

De afgelopen tijd heb ik niet veel in mijn atelier kunnen werken van wege de kou. Ik blijf dan lekker thuis en beschilder dan tegeltableaus of ben bezig met het borduren van een icoon.

Ik heb momenteel een expositie in het klooster te Wittem met mijn geschilderde kruisweg, landschappen, stillevens en iconen.

Komende zondag gaan mijn vrouw en ik daar weer heen en dinsdag 2 maart ga ik daar weer naar toe, nu om aan een groep van 15 personen uitleg te geven bij mijn werk.

Tot  zover voor vandaag.

Pierre Servat.