In deze groep zie je onder andere de ouders van de schilder, maar ook andere familieleden passeren hier de revue.

uit 1974 tot 2005 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

De ouders van de schilder.

2005

Op dit schilderij heb ik mijn ouders geschilderd, trots poserend voor hun zoon. Vader groot en gebruind met zijn hoed in de hand en Moeder, kleiner en nogal bleekjes, hun hondje onafscheidelijk bij hen. Zij staan op het plein voor de H.Hart Kerk te Vught. Op de achtergrond het ouderlijk huis en het Jeugd-Centrale-beeldje.

Zelfportret.

1997

Gebruind door de zon, geniet ik hier van een heerlijk glas wijn. Mijn linnen zonnehoed op als bescherming tegen de zon. Gemaakt tijdens een van onze vakanties naar Franrijk.

Broer Henk als Gildebroeder.

2002

Mijn broer Henk was bijna 50 jaar lid van het Vughtse Gilde St. Catharina. Ik heb hem hier geschilderd in het mooie Gildepak waar hij zo trots op was. Het kon dan ook niet anders dan mijn lievelingsbroer zo te portretteren. Helaas is mijn broer veel te vroeg overleden.(Nu in het bezit van zijn zoon Maarten van Hemert.)    

Portret van mijn dochtertje Connie

1980

Dit kinderportret van mijn dochtertje is ontstaan in 1980 zij was toen 8 jaar. Het is geschildert met olieverf op linnen.

Mijn zoontje Marcel.

1974

Mijn oudste zoon geschilderd als kleuter. Een mooi kereltje.

Peter als kleuter.

1994

Peter hier geschilderd als guitige kleuter, met zijn blonde krullen.

Mijn dochter Connie.

2003

Ik heb Connie hier geschilderd als mooie jonge vrouw. Haar lange blonde haren hangen over de schouder.Zij draagt een mooie zijden blouse. Zelfbewust kijkt zij je aan.

Monique.

1986

Dit is een portret van mijn petekind. Ik heb haar geschilderd in de tuin gezeten.