Deze sieraden heb ik gemaakt omdat ik als voormalig goud en zilversmid, mijn oude stiel niet wil en kan vergeten. Het zijn zilveren gravures, geciseleerde werkstukken en zilveren hangers.

uit 2011 tot 2013 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Caesarkop

2013

Dit wandbord heb ik geciseleerd uit 1 mm dik roodkoperplaat. De voorstelling is geïnspireerd op de Romeinse beeldhouwkunst.

Sier stropdas

2011

Deze sier stropdas is gemaakt van koper. Techniek: zagen, ciseleren, solderen, emailleren en verzilveren.

Zilveren hanger

2011

Deze zilveren hanger heb ik gemaakt voor mijn vrouw. Haar sterrenbeeld ram en mijn sterrenbeeld weegschaal kunt u er in terug vinden. Techniek: zagen, solderen, ciseleren, graveren en emailleren.

In gevecht met een leeuw

2011

Klein geciseleerd sieraad. Na voltooing gepolijst.

Zilveren wandbord

2011

Dit wandbord is geheel geciseleerd (gedreven) uit zilver. Het is geinspireert op de oude Griekse kunst.

Zilveren wandbord

2011

In dit wandbord heb ik langs de rand kwabachtige figuren gedreven en naar binnen toe maskerachtige figuren. Na voltooing gepolijst.

Missaalband

2011

De hier getoonde missaalband is geheel gemaakt van koper en uit twee lagen opgebouwd. Het bovenste deel met de figuren is geheel uitgezaagd, daarna heb ik hier een tweede plaat koper onder gesoldeerd, de scharnieren getrokken en de sluitingen bevestigd. Het geheel heb ik na voltooing verzilverd. Deze missaalband heb ik gemaakt voor het missaal dat ik op mijn vijftiende verjaardag heb gekregen. In deze band heb ik de vier elementen water, vuur , aarde en lucht uitgebeeld. Verder het wapen van Vught, mijn initialen, de H. Hartkerk te Vught en verder een palet en penselen, een verwijzing naar mijn schilderen.

Zilveren taartschep

2011

Deze zilveren taartschep is gemaakt uit een stuk zilver met zaagwerk in het schepgedeelte. Na voltooing gepolijst.